Sandnes Sykleklubb ble stiftet 20 september 1928.

I jubileumsåret 2003 markerte vi vår historie i årets 17. mai tog i Sandnes, og ved et arrangement på og ved Kulturhuset lørdag 14 juni - i forbindelse med Nordsjørittet. Her ble det blant annet utstilling av mange av de trofeene som klubben har erobret.

Sandnes sykleklubb har vært den organisasjon som sammen med Øglænd DBS Sykkelfabrikk har gitt opphavet til at byen vår kan kalle seg SYKKELBYEN idag. Klubbens utøvere. medlemmer og tillitsvalgte har vært byens beste ambassadører gjennom 75 år, og bidradd til at folk i Norge - og Europa - vet litt om hvor Sandnes ligger i Norge. Klubben og dens medlemmer vil fortsatt sørge for at Sandnes blir lett å finne på Norgeskartet - og stiller seg disponibel for næringsliv og myndigheter som vil benytte den som ambassadører også de kommende år.

Det utøves mye fin idrett i Sandnes - men idrett nummer 1 i Sykkelbyen - på alle nivå - er og blir syklesport!

NCF Region Sør Sandnes SK 800x522

Drakter bestilles via SPINN sitt bestillingssystem for klubbdrakter. Normalt har vi 2 bestillinger pr. år. Følge med på denne nettsiden og vår Facebook side for mer informasjon

Bli medlem
Vi har plass til flere medlemmer - bli med i et hyggelig fellesskap.

Vi benytter Min Idrett som medlemsregister slik at du går inn via Min Idrett og søker om medlemskap i klubben. Har du ikke brukt Min Idrett før, så kan du gå til følgende side for mer informasjon om hvordan dette fungere "Brukerveiledning Min idrett"

  • For de som allerede er medlem av klubben, så har du i en profil som du selv kan oppdatere via Min Idrett - logg deg på og oppdater din informasjon.
  • Husker du ikke brukernavn eller passord, så kan du be om dette via Min Idrett eller ta kontakt med brukerstøtte, e-post og telefon står nederst på siden til Min Idrett.
  • Klubben kan ikke oppdatere personlige opplysninger, dette må den enkelte gjør. Alle klubber i Norge får støtte basert på det antall medlemmer som ligger i dette registeret.

Betaling av medlemskontingenten sendes ut av klubben i januar. Du mottar da en e-post til Min Idrett og logger deg inn. Under knappen "Betaling" så betaler du ved å bruker ditt bankkort.

Medlemskontingent fra 2020:

  • Medlem Kr. 600,-
  • Familie Kr. 1200,-
  • Støttemedlem Kr. 300,-

Lisens: Prosedyre bestilling av helårslisens:

  • Utøver registrerer sin lisens på denne siden. Det er viktig at man oppgir korrekt fødselsdato, kjønn og lisenstype.
  • Faktura vil bli tilsendt til oppgitt epostadresse umiddelbart etter registrering. Sjekk også søppelpost mappen dersom fakturaen ikke mottas.
  • Lisensansvarlig vil motta en epost hver dag når det finnes registrerte lisenser til godkjenning. E-posten vil inneholde en hurtiglenke til godkjenningssiden.
  • Når lisensen er betalt, og godkjent av klubben vil utøveren motta en epost som bekrefter at lisensen er godkjent.
  • Ved klubbovergang må lisensen i tillegg godkjennes av lisensansvarlig i utøverens gamle klubb. Når lisensansvarlig i begge klubbene har godkjent lisensen er overgangen godkjent.

Rutine for helårslisens er endret i forhold til tidligere år.

Denne linken beskriver det som er nødvendig
Etter at dere har bestilt lisens, så oppdater MinSide med passfotobilde (Ref. siden som dukker opp i linken.)Da vil Lisensen inneholde bilde av deg og et bevis på at du er du.
Etter utført betaling og godkjent lisens skrives lisensen ut fra MinSide.
Les forsikringsvilkår før du velger lisenstype.
Forsikring

En liten påminning om at helårslisensen som vi snart med glede skal betale også inkludere forsikring av kropp (ikke sjel og ikke utstyr) i forbindelse med trening og ritt

Underkategorier

Sandnes SK - satser på begge kjønn

Jenter og gutter

Kvinner og menn

Sandnes SK - satser på alle aldersgrupper

Barn og ungdom

Junior og senior

Mosjonist, veteran og pensjonist

Sandnes SK - satser på alle syklegrener

Landevei

Sykkelkross

Bane

Terreng